Tapahtumia

Myllyilta 15.8.2018 käynnisti kuoron syyskauden. Kuoromme lauloi Ari Pärnäsen johdolla yksin ja sitten yhdessä yleisömme kanssa.

Kevätkonsertti laulettiin Vaskivuoren lukiossa 16.5.2018 klo 19. Kuuntelijoita oli saapunut paikalle runsaasti. Konsertissa Vantaan laulun Oltermannit esittivät tulevan Tallinnan konserttimatkansa ohjelmistoa. VanDaamit lauloivat keväästä ja onnesta, Vantaan Naislaulajien laulut taas kertoivat kesästä, merestä ja Suomesta. Kuorot yhdessä lauloivat mm. Kesäillan valssin yleisön kanssa. Väliajalla oli kahvitarjoilu. Hanna Isotalo, Kaisa Pärnänen ja Risto Nieminen säestivät. Kuoroja johtivat Kaisa ja Ari Pärnänen. Ulkona oleva ihana kevätsää antoi lisäpontta laulujen tulkintoihin. Kiitokset kaikille mukana olleille, laulajille ja yleisölle. Kuoro kiitti Aria ja Kaisaa kuluneesta laulukaudesta ruusuin ja amppelimansikalla.

Lauantain toivotut -konsertti järjestettiin jo viidennen kerran Kulttuuritalo Martinuksessa 27.1.2018 kahtena esityksenä klo 15 ja 18.30. Solistina vieraili loistava tenori Aki Alimikkotervo, hänen kanssaan pianisti Sinikka Särkilahti. Puhallinorkesteri Louhi, Vantaan Naislaulajat, VanDaamit, Vantaan Laulu ja Vantaan Laulun seniorit Oltermannit tarjosivat monipuolisen kattauksen musiikkia marsseista ja ooppera-aarioista kevyempään musiikkiin. Yleisöä oli runsaasti meitä kannustamassa.

Joulukonserttimme Kynttilät syttyy 13.12.2015 alkoi Lucian päivän merkeissä lasten Lucia-kulkueella. Lähes täysi kirkko seurasi heitä suut hymyssä. Hyvä siitä oli jatkaa konserttia. Viimeisen laulun -Maa on niin kaunis- aikana lapset tulivat vielä rinnallemme kirkon etuosaan.
>> Lucia-kulkue >>

Silkkaa Sibeliusta -konsertti 11.10.2015 kokosi Martinlaakson lukion saliin 500 kuuntelijaa. Viisi kuoroa, Puhallinorkesteri Louhi, kapellimesteri Okko Kivikataja ja sopraano Elli Vallinoja säestäjänään Sinikka Särkilahti saivat runsaasti kiitosta. Näytteitä konsertista:
Sydämeni laulu (video) >
Miss' on kussa mun hyväni (video)>
Finlandia (ääni)>Finlandia (laulettu osa)>
Vapautettu kuningatar (ääni)> Vapautettu kuningatar_alku (video)>

26.8.2015 olimme laulamassa Myllyillassa. Mukanamme oli myös Vantaan Laulun Oltermannit.


27.8.2015 vietettiin ensimmäisen kerran Myyrmäen Taiteiden yötä. Konsertissa Myyrmäen aseman vieressä esiinnyimme Puhallinorkesteri Louhen kanssa.

KOTISIVUMME valittiin HEINÄKUUN 2015 PARHAAKSI KOTISIVUKSI. Heinäkuussa parhaiksi Kotisivukoneen jälleenmyyjän toteuttamiksi sivuiksi valittiin Vantaan Naislaulajien kotisivut, jotka on toteuttanut Tehdas050 (=Mari Pelander) ja Riitta Virtasalmi. Kotisivuilla on monipuolisesti tietoa kuoron toiminnasta sekä kuorolaisille että kuorosta kiinnostuneille. Lisäksi kotisivuilta löytyy oma salasanasuojattu osio kuorolaisille, jonka takaa he löytävät esimerkiksi nuotteja ja konserttimuistioita. Kuva-albumista löytyy paljon kuvakansioita ja kuvia kuoron konserteista ja muista tapahtumista. Myös osa kuvakansioista on suojattu salasanalla vain kuorolaisten nähtäväksi.

Vantaan Naislaulajat osallistuivat VENEZIA IN MUSICA - festivaaliin 29.4-3.5.2015. Kilpailusuoritus laulettiin Santa Margheritan kirkossa Caorlessa 30.4. Joka paikassa, missä esiinnyimme, saimme hyvää palautetta ja mikä tärkeintä, tunsimme, että laulumme kantoi rampin yli. Kun ruotsalaisen loistavan voittajakuoron joukosta kuului bravo -huutoja Finlandiamme esityksen jälkeen, kurkku tuntui menevän tukkoon ihan liikutuksesta. Pakko sen oli aueta, kun seuraava laulu oli Laudate Pueri. Mestari Vivaldin kirkossa se sai ihan uuden ulottuvuuden. Kuoron edustajille (Ari ja Maije) ojennettiin diplomi, jossa on hopealeima. Juryn ankarilla kriteereillä arvosteltuna se on hyvä saavutus. Kansallispukumme herättivät joka paikassa ihastusta.

One Rose_ Yksi ruusu on kasvanut laaksossa»

Yhteisvastuukonsertti pidettiin
19.4.2015 klo 19.00 Myyrmäen kirkossa. Johtaja Ari Pärnänen. Säestys Kari Jerkku-urut, Hanna Isotalo-piano. Mukana myös VanDaamit. Konsertissa esitimme vanhaa ja uutta kirkkomusiikkia sekä Venetsian kirkkomusiikkifestivaalien 29.4-3.5.2015 ohjelmistoa.

Yhteiskonsertti Furusato-Kasvupaikka 28.3.2015.
Saamme vieraaksemme japanilaisen The Chorus of KUNITACHI College of Music Senior High School. Yhteiskonserttimme FURUSATO-Kasvupaikka Meilahden kirkossa lauantaina 28.3.2015 klo 16.00. Mukana myös Laulujoutsenet Nurmijärven musiikkiopistosta.