Tapahtumia

Joulukonserttimme Kynttilät syttyy 13.12.2015 alkoi Lucian päivän merkeissä lasten Lucia-kulkueella. Lähes täysi kirkko seurasi heitä suut hymyssä. Hyvä siitä oli jatkaa konserttia. Viimeisen laulun -Maa on niin kaunis- aikana lapset tulivat vielä rinnallemme kirkon etuosaan.
>> Lucia-kulkue >>

Silkkaa Sibeliusta -konsertti 11.10.2015 kokosi Martinlaakson lukion saliin 500 kuuntelijaa. Viisi kuoroa, Puhallinorkesteri Louhi, kapellimesteri Okko Kivikataja ja sopraano Elli Vallinoja säestäjänään Sinikka Särkilahti saivat runsaasti kiitosta. Näytteitä konsertista:
Sydämeni laulu (video) >
Miss' on kussa mun hyväni (video)>
Finlandia (ääni)>Finlandia (laulettu osa)>
Vapautettu kuningatar (ääni)> Vapautettu kuningatar_alku (video)>

26.8.2015 olimme laulamassa Myllyillassa. Mukanamme oli myös Vantaan Laulun Oltermannit.


27.8.2015 vietettiin ensimmäisen kerran Myyrmäen Taiteiden yötä. Konsertissa Myyrmäen aseman vieressä esiinnyimme Puhallinorkesteri Louhen kanssa.

KOTISIVUMME valittiin HEINÄKUUN 2015 PARHAAKSI KOTISIVUKSI. Heinäkuussa parhaiksi Kotisivukoneen jälleenmyyjän toteuttamiksi sivuiksi valittiin Vantaan Naislaulajien kotisivut, jotka on toteuttanut Tehdas050 (=Mari Pelander) ja Riitta Virtasalmi. Kotisivuilla on monipuolisesti tietoa kuoron toiminnasta sekä kuorolaisille että kuorosta kiinnostuneille. Lisäksi kotisivuilta löytyy oma salasanasuojattu osio kuorolaisille, jonka takaa he löytävät esimerkiksi nuotteja ja konserttimuistioita. Kuva-albumista löytyy paljon kuvakansioita ja kuvia kuoron konserteista ja muista tapahtumista. Myös osa kuvakansioista on suojattu salasanalla vain kuorolaisten nähtäväksi.

Vantaan Naislaulajat osallistuivat VENEZIA IN MUSICA - festivaaliin 29.4-3.5.2015. Kilpailusuoritus laulettiin Santa Margheritan kirkossa Caorlessa 30.4. Joka paikassa, missä esiinnyimme, saimme hyvää palautetta ja mikä tärkeintä, tunsimme, että laulumme kantoi rampin yli. Kun ruotsalaisen loistavan voittajakuoron joukosta kuului bravo -huutoja Finlandiamme esityksen jälkeen, kurkku tuntui menevän tukkoon ihan liikutuksesta. Pakko sen oli aueta, kun seuraava laulu oli Laudate Pueri. Mestari Vivaldin kirkossa se sai ihan uuden ulottuvuuden. Kuoron edustajille (Ari ja Maije) ojennettiin diplomi, jossa on hopealeima. Juryn ankarilla kriteereillä arvosteltuna se on hyvä saavutus. Kansallispukumme herättivät joka paikassa ihastusta.

One Rose_ Yksi ruusu on kasvanut laaksossa»

YHTEISVASTUUKONSERTTI 19.4.2015 klo 19.00 Myyrmäen kirkossa. Johtaa Ari Pärnänen. Säestys Kari Jerkku-urut, Hanna Isotalo-piano. Mukana myös VanDaamit. Konsertissa esitämme vanhaa ja uutta kirkkomusiikkia. Kuoro lähtee Venetsiaan Kirkkomusiikkifestivaaleille 29.4-3.5.2015 ja tässä konsertissa on mahdollisuus kuulla myös siellä esitettävää musiikkia! Tervetuloa!

Yhteiskonsertti Furusato-Kasvupaikka 28.3.2015.
Saamme vieraaksemme japanilaisen The Chorus of KUNITACHI College of Music Senior High School. Yhteiskonsertimme FURUSATO-Kasvupaikka Meilahden kirkossa lauantaina 28.3.2015 klo 16.00. Mukana myös Laulujoutsenet Nurmijärven musiikkiopistosta.